[Solved] FTP Upload/Publish not working

Get help with installation and running IntraMessenger
Forum rules
For readability and to easier tracking, please post a new topic by theme (questions or problems).

[Solved] FTP Upload/Publish not working

Unread postby Layzee » Thu Jan 09, 2014 3:49 pm

Hey there,

I just installed the Messenger and as far as I can say all is working fine.
But I have a little "strange" Problem on getting the sharing-function to work.
No errormessage is shown when a client is sending a "public file" for example, but the file
isn't been uploaded when finished. For a very short time the messenger shows "Please wait..." then
a short sound is playing and nothing happens.

The FTP-Account is correct, as there is no errormessage...

Any ideas?!
Layzee
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 09, 2014 3:44 pm

Re: FTP Upload/Publish not working

Unread postby THeUDS » Thu Jan 09, 2014 7:15 pm

Could coming from a FTP server problem.
- Can you check isn't full.
- If you select a folder (category) check exist already.

- Can you try with a file without any special characters (in name).

- Check logs on IM server (example on demo server)
User avatar
THeUDS
 
Posts: 2311
Joined: Fri Apr 15, 2005 6:56 pm

Re: FTP Upload/Publish not working

Unread postby Layzee » Thu Jan 09, 2014 7:35 pm

- FTP Server has plenty of free space
- no folder selected, it's a single, simple ftp-account on a rootserver
- no error but no upload also neither with nor without category
- tried with several filetypes, sizes and formats - all same problem
- logs on IM-server are empty....

I clicked on "TEST" in ACP, result:

Test FTP server: 85.214.xxx.xxx

Test FTP access: xxxxxxx

Connected (FTP access works fine)

And as already said, no error messages at all... just no upload :(
Layzee
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 09, 2014 3:44 pm

Re: FTP Upload/Publish not working

Unread postby THeUDS » Fri Jan 10, 2014 7:35 pm

On crypt FTP password
viewtopic.php?f=19&t=969&start=15#p4175
"FTP test" is OK ?
User avatar
THeUDS
 
Posts: 2311
Joined: Fri Apr 15, 2005 6:56 pm

Re: FTP Upload/Publish not working

Unread postby Layzee » Sat Jan 11, 2014 1:17 pm

Yes, with that tool I crypted the password and tool say "OK" also when testing connection.
As I said, there are no error messages at all, the connection seems to be established, but
no data is being uploaded.
Layzee
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 09, 2014 3:44 pm

Re: FTP Upload/Publish not working

Unread postby THeUDS » Sat Jan 11, 2014 1:26 pm

How many KO files you try to send ?
User avatar
THeUDS
 
Posts: 2311
Joined: Fri Apr 15, 2005 6:56 pm

Re: FTP Upload/Publish not working

Unread postby THeUDS » Fri Feb 14, 2014 5:27 pm

Solved ?...
User avatar
THeUDS
 
Posts: 2311
Joined: Fri Apr 15, 2005 6:56 pm


Return to Support : problem/question

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

cron